KWPN hengstenkeuring Den Bosch (+VIDEO)

Een overweldigende belangstelling was er de afgelopen 4 dagen voor de hengstenkeuring. In totaal kwamen ongeveer 30.000 bezoekers in de Brabanthallen.

Zaterdag stond de dag in het teken van de kampioenskeuring en diverse shows. Ook werden er een aantal hengsten van de jaargang 2009 getoond.
Judith stelde in deze show de hengst Breezer voor. Deze symphatieke vos liet nogmaals zien waarom hij vorig jaar het KWPN dekbrevet kreeg. Met zijn kwaliteitsvolle beweging in alle drie de gangen liet hij een zeer goede indruk achter bij het publiek. Breezer (Johnson x Sultan) kenmerkt zich door zijn fijne karakter en goede bewerkbaarheid.

Deze dag was er ook een geweldig showblok met oudere hengsten onder het zadel. Concorde, Clinton, Lord Z, Heartbreaker, ze waren er allemaal! En ook Judith mocht meerijden in deze show, met de 17-jarige Quasimodo van de Molendreef. Deze hengst heeft een indrukwekkende springcarriere achter de rug. Het werd een fantastische show met al deze toppers op leeftijd in de baan!

Bekijk hier de video van Breezer:Datum: 7 februari 2010

<< Terug