IBOP Luttenberg

Op 2 en 3 november werden de IBOP testen verreden in Luttenberg.
De geweldig bewegende merrie Citho (Johnson x Florestan, geregistreerd bij M. Roerdink,Winterswijk) behaalde maar liefst 80,5 punten en werd daarmee Keur Elite. Ze behaalde onder andere een 8,5 voor de draf en de houding en balans.

De Johnson-dochter Blue Rose uit een Quattro moeder, kreeg een 7,5 voor houding en balans en voor de andere onderdelen een 8. Het puntentotaal kwam hiermee op 79,5.Blue Rose staat geregistreerd bij Gebr. Bosch uit Luttenberg. Ook Blue Rose werd hiermee Keur Elite.
Carolien (Sorento x Amor, gereg. A.Winkel, Vorden) werd met 71 punten beoordeeld.

Voor de springproef reed Judith de merrie Carina (Veron x Burggraaf), zij had in totaal 76 punten op haar protocol, met o.a. een 8,5 voor de stap en een 8 voor galop, instelling en rijdbaarheid. Zij kreeg 80 punten voor het exterieur, en werd hiermee Ster. Carina staat geregistreerd bij L. Droste uit Ruurlo. Op dezelfde naam geregistreerd, stelde Judith ook Caberlina (Carolus II x Lupicor) voor. Zij kreeg 71,5 punten.

De bruine merrie C´est la Vie (Verdi x Heartbreaker), van de Gebr. Bosch kreeg zes achten op haar protocol, en werd met 79 punten ook Keur Elite.
Caprie(gereg. G.J. Boers, Rijssen) behaalde 72 punten (Caresino x Kojak).
Datum: 6 november 2010

<< Terug