Hoogste dressuurscore voor Florencio-dochter

Wederom een drukke IBOP-dag voor Judith, afgelopen woensdag in Brummen. Vijf paarden die Judith getraind had, namen hieraan deel.

Chichen Itza

De Quidam de Revel-dochter Claire Loma (F.Beskers, Geesteren gld) behaalde 75 punten in de springproef. Zij kreeg een 8 voor de rijdbaarheid en bewerkbaarheid.

Boucheron (Johnson x Balzflug, geregistreerd bij S. Van Fessem, Noordijk) kreeg nette punten, waaronder een 8 voor de galop. In totaal behaalde ze 75 punten.

De Sorento-nakomeling Carolien van A.G. Winkel uit Vorden zou net iets meer op het achterbeen kunnen, en behaalde 71,5 punten.
Topper bij de dressuurpaarden vandaag was Chichen Itza (Florencio x Gribaldi, I. Lammertink, Lochem). Met een lijst vol 8-en en een 8,5 voor de stap kwam het totaal uit op 81, de hoogste dressuurscore van de dag.

Voor Piet Crum uit Herveld stelde Judith Cigranta C voor (Jazz x Vincent). Zij kreeg een 8 voor de draf en de houding en balans. In totaal behaalde ze 75,5 punten. Ze was al in het bezit van het Ster en Prok certificaat, met dit IBOP-resultaat werd ze Elite.


Datum: 19 november 2010

<< Terug