Annerijke wint VSN trofee!

Ermelo

Annerijke (Jazz x Gribaldi)

Judith heeft vandaag de VSN trofee gewonnen met Annerijke ( Jazz x Gribaldi, in eigendom van A.van Essen).
De vosmerrie kreeg van de juryleden Henk van Bergen en Peter Perlee voor de stap maar liefst een 9. De draf werd beloond met een 8,8 en de galop kreeg een 8,5.
Annerijke was dit seizoen ook al de topper tijdens de IBOP-testen. In Brummen behaalde ze de recordscore van 90 punten. Afgelopen zomer liep ze in de kopgroep tijdens de CK in Ermelo en ontving ze een uitnodiging voor de Nationale Merriekeuring.

Met veel souplesse liep ze vandaag in Ermelo door de baan en plaatste zich bij de beste 6.
De beste 6 paarden werden overgereden door gastruiter en tevens jurylid, Peter Perlee.
Peter was zeer onder de indruk van de geweldige balans van de merrie en haar uitstekende bewegingskwaliteiten. Dit kwam tot uitdrukking in zijn punten, hij gaf de merrie een 9,5!
Hiermee kwam het totale puntentotaal op 60,3 punten.

De trofee werd uitgereikt door Nico Witte, bestuurslid van de VSN. Tijdens de ereronde liet de vosmerrie nog even zien dat ze niet voor niets de terechte winnares is van de VSN trofee!

Judith had zich met Arenda VDP (Olivi x Ramiro Z, in eigendom van Dhr. van de Pol uit Bathmen) ook geplaatst voor deze finaledag. Arenda kreeg voor de stap, draf en galop een 7, en behaalde een totaal aantal punten van 35. Daarmee behaalde ze de 21e plaats. Ook Arenda VDP nam afgelopen seizoen deel aan de KWPN Nationale merriekeuring.

Datum: 10 januari 2009

<< Terug